- BAŞKAN ÖZALTUN’UN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

- BAŞKAN ÖZALTUN’UN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun’un taşra mahallelerine ziyaretleri sürüyor.
Her hafta Cuma günü geleneksel hale getirilen Cuma ziyaretlerinin son adresi ilçeye bağlı Bekdemir Mahallesi oldu. Belediye Başkanı Murat Özaltun ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu ile birlikte Bekdemir Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Cuma namazı çıkışında vatandaşlar ile buluşan Özaltun, mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunurken, istek ve sorunları da yerinde dinledi. Başkan Özaltun, “Biz hiçbir zaman seçim yatırımı için vaatlerde bulunmadık; seçim bitti verilen sözler bitti gibi bir kavramı asla aklımıza getirmedik. Göreve başladığımız ilk günden beri 67 mahallemize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bugün burada siz vatandaşlarımız ile görüş alışverişinde bulunduk. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri sizlerle paylaştık. Mahalle muhtarımız ile sokakları gezdik. Bekdemir Mahallemize yapılacak hizmetler için gerekli talimatları verdik. İnşallah mahallelerimize hizmetlerin en güzelini vermeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından mahalle sakinlerine ücretsiz sedir fidanı dağıtıldı. Başkan yardımcılarıyla birlikte vatandaşlara fidan dağıtan Özaltun, “Bugün burada genciyle yaşlısıyla herkese Beyşehir’in yeşil dokusuna katkıda bulunması için fidan dağıtıyoruz. İnşallah Beyşehir merkez ve bütün dış mahallelerimiz bu fidanların dikimiyle yakın gelecekte daha güzel, daha yeşil hale gelecek. Bundan sonrada yeşil bir Beyşehir için fidan dağıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu.