Başkan Özcan, Zabıta Personeliyle Buluştu

Başkan Özcan, Zabıta Personeliyle Buluştu

Tokat’ın Niksar ilçesinde, zabıta teşkilatının 188. yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkanı Özdilek Özcan, zabıta çalışanlarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi.
Zabıta hizmet binasında düzenlenen etkinliğe Başkan Özcan ile birlikte Zabıta Müdürü Sebahattin Zorlu ve zabıta çalışanlarının tamamı katılım gösterdi. Başkan Özcan, burada yaptığı konuşmada, “Zabıta olarak görev yapan personelimizin bizim için önemi büyük. Çünkü zabıta demek, Belediyemizin görünen yüzü demektir. Sizler çok hassas bir görevi icra ediyorsunuz. Sizlerin bu görevdeki başarılı performansı belediyemize de olumlu yansıyacaktır. Bu zor ve önemli görevde sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Zabıta teşkilatımız 188 yıldır mücadele ediyor. Değişik birimlerde değişik şehirlerde. Biz de zabıta teşkilatımızın 188. yılını bu vesile ile kutluyor, sizlere başarılı hizmetler diliyorum. İnşallah Niksar’ımız için de vesile ile oluşan bu hafta geriye dönük şu beş aylık süreci sıfırlayıp tekrar önümüze kalan süremiz içerisinde özellikle benim dönemim içerisinde ve sonrasında da başarılı hizmetlerde bulunacağınıza hiç şüphem yok. Biz bir ekibiz ve bizim ekibimizin onurla gururla taşıyacağı üniformalı ekibi de zabıtadır. Bundan sonra yapacağınız hizmetlerde sizlere başarılar diliyorum. Ve üstün hizmetlerde bulunacağınızdan da hiçbir şüphem olmadığını bir kez daha ifade ediyorum. Gününüz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Zabıta Müdürü Sebahattin Zorlu ise bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Başkan Özcan, daha sonra zabıta müdürü Sebahattin Zorlu’ya başarılı çalışmalarından dolayı tüm zabıtalar adına plaket, zabıta personeline de çiçek verdi.