Başkan Özgüven Hortu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Özgüven Hortu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Hortu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Hortu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Özgüven, vatandaşların sorunlarını dinleyerek not etti ve çözümü noktasında birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Hortu Mahallesi’nde yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan Özgüven, belediye hizmetleri konusunda vatandaşlarla istişare etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Özgüven, kendisine iletilen sorunların başında hazine arazileri üzerine yapılan evlerin tapularının alınmadığı konusu geldi. Arazileri satın almak istediklerini söyleyen vatandaşlar Başkan Özgüven’den destek istedi. Konu hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal ile telefonla görüşen Başkan Özgüven arazilerin satışı noktasında gerekli çalışmaların başlatılmasını, değer tespiti yapılarak üzerinde ikamet eden vatandaşlara 36 ay vade ile satışının yapılması talimatını verdi.
Kanalizasyon çalışmasının bitmesine rağmen bir takım sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar bu sorunun çözümünü istedi. Alt geçitte biriken sular ile sokak yollarının da yapılmasını talep eden vatandaşlar, okul bahçelerinde de düzenleme istediklerini başkana iletti.
Kendisine iletilen sorunları tek tek not eden Özgüven, “Sorunlarınızı kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Şu an ekiplerimiz bozulmuş kilitli taşları sökerek yeniliyorlar. Bu çalışmaların akabinde bizden talep ettiğiniz çalışmaların startını vereceğiz. Biz hizmetle mükellefiz. Hizmeti de siz vatandaşlarımız için yapıyoruz. Sizlerin bizlere gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Özgüven, belediye çalışmalarının devam ettiği alanı gezerek çalışmalar hakkında bilgi alarak kısa sürede bitirilmesini istedi.