Başkan Özgüven Muhtarlala Bir Araya Geldi

Başkan Özgüven Muhtarlala Bir Araya Geldi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Muhtarlar Derneğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Memduh Karaca, “Böyle bir toplantıya katılarak sorunlarımızı dinleyen Başkanımız Özkan Özgüven’e teşekkür ediyorum” dedi.
Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Özgüven ise, Ereğli’de 37 mahalle olduğunu Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısının 87’ye yükseldiğini ifade ederek, 30 Mart sonrası sergiledikleri çalışmalarını anlatarak, çalışmalara destek olan muhtarlara katkılarından dolayı teşekkür etti.
Başkan Özgüven, Ereğli’nin sorunlarının çözümü noktasında muhtarlarla ortak hareket ettiklerini söyleyerek, belediyenin gücü nispetinde her bölgeye ulaşmaya çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını belirtti. Özgüven, bugüne kadar bireysel olarak muhtarlarla görüştüğünü kendilerine iletilen sorunları karşılamak için azami çaba gösterildiğini de ifade etti.
Büyükşehir’in 2015 yılından sonra yapacağı çalışmalar ile Ereğli’de farklı bir hizmet anlayışının sergileneceği belirten Özgüven, Büyükşehrin 270 milyon TL’lik asfalt ihalesine çıktığını ve asfaltlama çalışmasının şehrin genelinde hissedileceğini kaydetti. Trafikte sinyalizasyon çalışması yapılacağını da vurgulayan Özgüven, Konya’da Ereğli’deki sinyalizasyon ile ilgili kendisine sunulan verilerde sinyalizasyonun standartlara uygun olmadığı ve alt yapısının oluşturularak 3 aylık bir zaman diliminde çalışmaların tamamlanacağını belirtti.
Muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini vurgulayan Özgüven, “Bu toplantılarda muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinliyor, mahallelerimize yönelik sorunları belirliyoruz. Böylelikle hizmetlerimizi daha çabuk ve sağlıklı şekilde mahallelerimize ulaştırmış oluyoruz” dedi.
Başkan Özgüven, ilerleyen dönemlerde bu tür toplantıların devam edeceğini sözlerine ekledi.