Başkan Şahin, Muhtarlarla Bölge Toplantılarını Sürdürüyor

Başkan Şahin, Muhtarlarla Bölge Toplantılarını Sürdürüyor

Kentin sorunlarını birebir vatandaşların ve temsilcisi olan muhtarlardan öğrenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlarla buluşmaya devam ediyor.
Şahinbey ilçesindeki muhtarlardan sonra Şehitkamil ilçesindeki muhtarlarla da buluşan Şahin, buradaki muhtarların istek ve önerilerini dinledi, çözüm önerilerini aldı. Çalışma arkadaşları ile birlikte Şehitkamil ilçesinde yer alan muhtarları ziyaret eden Şahin, hizmete muhtaç mahalleleri ziyaret ederek sorunları yerinde görmek fırsatı buldu.
Amaçlarının birlik ve beraberlik içinde şehri, ilçeyi ve dolayısıyla mahalleleri kalkındırmak olduğunu vurgulayan Şahin, “Bunları yapabilmemiz içinde sorunları yerinde görüp mahalle yöneticilerine ve temsilcilerine kulak vermemiz lazım. Bizlere önermiş olduğunuz önerileri dikkate alıp bu önerileri değerlendirmemiz gerekiyor. Milletvekili ve bakanlık döneminde bu işleri her zaman önemsedim ve her zamanda faydasını gördüm. Bizim inancımıza göre istişare sünnettir. Aynı zamanda şuan hem istişare hem sünnet yapmış oluyoruz. Gaziantep ve Şehitkamil ilçemizi güzelleştirmek, sorunları gidermek için daha fazla neler yapabiliriz gayreti içindeyiz” diye konuştu.
Bu tür toplantıları belediye binasında yapınca sorunlara pek fazla inemediklerini açıklayan Fatma Şahin, “Ama bugün bu toplantıyı yapmamızın amacı bölgesel olarak toplanalım ve sorunları yerinde görelim istedik. Bazen vermiş olduğunuz kararlar bir taraftan doğru olurken diğer tarafta yanlış olabiliyor. Bölgeye gidip bölgenin muhtarını bölgenin temsilcisini dinlediğimiz zaman, onların bizlere söylediği sorunları yerinde görüp ona göre yapılması gerekenleri belirlemek daha doğru oluyor. Bugünde burada sorunları yerinde gördük ve buna göre hareket edeceğiz. Bu tür çalışmalar, ayağı yere daha iyi basan çalışmalar oluyor” şeklinde konuştu.
12 yıldır Gaziantepli vatandaşlarla iyi bir diyalog içinde çalıştıklarını işaret eden Şahin, bundan sonra da iyi ilişkiler içinde olacaklarına ifade ederek, “Bu ilişkiler sonucunda şehrimiz kazandı, ilçemiz kazandı, mahallemiz kazandı. Allah’ın izniyle bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Mahallelerinizde yapılması gerekenler neler ve yapılmaması gerekenler nelerdir bunları bugün yerinde gördük. Aile meclisimizde bizlerle paylaşırsanız, bizler de hangi mahallede neler yapacağımızı daha iyi biliriz” diye konuştu.