Başkan Şahin’den Yatılı Okul Ziyareti

Başkan Şahin’den Yatılı Okul Ziyareti

İMKB Şehit Erol Haspulat Yatılı Bölge Okulu Müdürü Cavit Ovalı’nın daveti üzerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, okul idaresi ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Okulu ziyaret eden ve idareciler ile kahvaltıda buluşan Başkan Şahin, aynı zamanda öğrencisi olan Okul Müdürü Cavit Ovalı ve Müdür Yardımcısı Hasan Alemisoğlu ile görüştü. Okul Müdürü Cavit Ovalı, Belediye Başkanı Şahin’e ziyaretin dolayı teşekkür etti.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin okul idarecileri genel projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Şahin, “Çalışmalarımızı ve projelerimizi 4 ana başlık altında toplamamız gerekirse, Baframız tarım merkezi olarak zengin bir ovaya sahip. İlçemizde tarımdaki verimi artırmaya yönelik çalışmalarımız var. Nasıl çiftçimizin önünü açarız diye çeşitli görüşmeler ve diyaloglar halindeyiz. Organize Sanayi Bölgemizin (OSB) birinci etabında 15 faal iş yerimiz, 4 inşaat halinde, 7 tane de başvuruda bulunmuş firmamız var. Bizler buraya yatırımcı getirmeye çalışıyoruz. Baframızda istihdam sağlamak için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz. Organize sanayimizin ikinci etabında ise bin dönümlük bir arazi tıbbi cihaz üretimi için tahsis edildi. Firmamızla diyaloglar halindeyiz. Belli bir aşamayı geçtik. Bakanlığımızdan bir takım yazışmaların ve raporların sonuçlanmasını bekliyoruz. Baframız için çok büyük bir istihdam sağlayacak bir proje. Diğer taraftan sera OSB çalışmamız devam ediyor. Bafra’mız turizm noktasında çok zengin bir kültüre sahip. Bununla ilgili tanıtım çalışmalarımız ve turizm noktasında çeşitli çalışmalarımız var. Baframızı cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz. Eğitim anlamında Baframıza önemli yatırımlar yapılmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Turizm Fakültemizi açtık. Öğrencilerimiz eğitimlerine başladılar. Aşçı ailesine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Baframıza başka fakülteler kazandırmaya devam ediyoruz ve amacımız ilçemizde Kızılırmak Üniversitesi’ni kurmaktır" şeklinde konuştu.