Başkan Saka Ve Öğrenciler Yeni Yılı Birlikte Karşıladı

Başkan Saka Ve Öğrenciler Yeni Yılı Birlikte Karşıladı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni yılı Güre Mahallesi’ndeki Özel Gülen Güray Kütüphanesi öğrencileri ile birlikte karşıladı.
Yeni yıl kutlamaları kapsamında Güre Mahallesi Özel Gülen Güray Kütüphanesinde düzenlenen yılbaşı etkinliğine katılan Başkan Saka burada çocuklar ile bol bol sohbet etme imkanı buldu.
Başkan Saka, öğrencilerin yeni yılını kutlayarak; “Hepinize ülkemiz için yararlı bireyler olarak yetişebilmeniz için derslerinizde başarılı, ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde bir yıl diliyorum” dedi.
Özel Gülen Güray Kütüphanesi Kurucu Müdürü Nüvit Güray, Güre’de 5 yıldır faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek “Yeni yıl dolayısı ile öğrencilerimiz arasından kütüphane müdürümüzü belirliyoruz. 2014 yılında ki müdürümüz Ayşenaz Putkül’e teşekkür ediyoruz. 2015 yılında ki müdürümüz İbrahim Keçeli’ye başarılar diliyoruz. Kütüphanemize en devamlı ve etkinliklere en yoğun katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca çekiliş ile tüm öğrencilerimize yeni yıl hediyeleri veriyoruz” dedi.
Öğrenciler ile yeni yıl pastası kesen Başkan Saka, yeni yıl hediyelerini öğrencilere dağıttı.