BAŞKAN SERKAN ACAR MUHALEFETİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN SERKAN ACAR MUHALEFETİ BİLGİLENDİRDİ

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 72 dönüm alan üzerinde çalışmaları hızla devam eden ’Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı’ projesi hakkında muhalefete bilgi verdi.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatını bilgilendiren Başkan Serkan Acar, bugünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütünü bilgilendirdi. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ile birlikte CHP’li belediye meclis üyeleri ve CHP ilçe yönetim kurulu üyelerine proje alanını gezdiren Başkan Acar, CHP heyetine yapılan çalışmaları anlattı.Projeyi yerinde inceleyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, kendisini bilgilendiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a hassasiyetinden ötürü teşekkür etti.
Başkan Acar’ın CHP heyetine yaptığı sunumdan sonra projeyi değerlendiren Durmaz, "Öncelikle bizi bilgilendirmek için buraya çağıran belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada yapılan projenin önemli ve değerli olduğunu düşünüyoruz. Gerçekten çok güzel ve ayrıntılı düşünülmüş bir proje. Aliağa için yapılan her güzel işe destek vermeye hazırız. Aliağa her zaman en iyisine layıktır diyoruz. Bu projeyi yapıyorsunuz Allah sizden razı olsun. Devlette devamlılık var bende bu çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum."
Aliağa’yı katılımcı demokrasi anlayışıyla yönettiklerini ve bu amaçtan hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise şu ifadelere yer verdi:
"Aliağa’yı ’ben yaptım oldu’ anlayışıyla yönetmiyoruz. Aliağa Belediyesinde grubu bulunan muhalefet partilerini bilgilendirme noktasında sorumluluğumuzu yerine getirmeyi kendimize her zaman görev addediyoruz. Israrla söylüyoruz, hizmetin siyaseti olmaz. Aliağa’da herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışına sahibiz. Aliağa’yı sevgiyle, hoşgörüyle, el birliğiyle, güç birliğiyle ve en önemlisi de gönül birliğiyle hak ettiği konuma taşıyacağız."