Başkan Soylu Zabıtayla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Soylu Zabıtayla Kahvaltıda Buluştu

Zabıta Teşkilatı’nın 58. yıl dönümü nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, zabıta çalışanlarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 58. yıl dönümü nedeniyle zabıta çalışanlarıyla bir araya geldi. Sevgi Parkı’nda düzenlenen etkinliğe başkan Soylu ile birlikte Zabıta Müdürü Adnan Namlı ve zabıta çalışanlarının tamamı katılım gösterdi.
VATANDAŞIN HUZURU İÇİN
Zabıta çalışanlarının vatandaşın huzuru için görevde olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ‘ Vatandaşımız ve esnafın huzuru ve hakkını korumak için ekiplerimiz özveriyle hareket ediyor. Menderes Belediyesi olarak halkın ve esnafın sorunlarını çözen bir belediye olmak için gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizde en büyük görev, sahada çalışan ekip arkadaşlarımıza düşüyor. Bunun başında da zabıta çalışanlarımız geliyor. Onların öz verili çalışması ile Menderesimiz daha huzurlu bir kent olma yolunda ilerliyor’ dedi.
VATANDAŞA DOKUNUN
Turizm Zabıtası kurduklarını da hatırlatan başkan Soylu, ‘ Göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işlerden birisi de turizm bölgesi olmamız sebebiyle Turizm Zabıtasını kurmak oldu. Hem sahil şeridindeki ekiplerimiz hem de diğer bölgelerdeki ekiplerimize büyük görevler düşüyor. Bundan sonra ekiplerimizle daha sık görüşeceğiz. Gerçekleştireceğimiz toplantılar ile Menderesimize daha iyi nasıl hizmet edebileceğimizin yollarını konuşacağız. Ekiplerimizden tek isteğimiz vatandaşımıza şefkatle dokunmanızdır. Ayrım yapmadan ötekileştirmeden insanlarla iletişim sağlamanız gerekiyor. Bunu yaptığımız zaman hem zabıta, hem vatandaş hem de esnafımız daha huzurlu bir Menderes’e kavuşacak. Bu kapsamda zabıta teşkilatımızın 58. yıl dönümünü kutluyorum’ diye konuştu.