Başkan Tahmazoğlu Yetim Aileleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Tahmazoğlu Yetim Aileleriyle Bir Araya Geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.
Mehmet Tekerlek Yetim Koordinasyon Merkez’inde yetimler ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, onların sorunlarını dinleyerek sohbet etti. Eşi ölen ya da eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarıyla birlikte yaşam mücadelesi veren anneler, Şahinbey Belediyesi’nin yardımlarıyla ayakta durabildiklerini aktardılar.
“ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİZE HER ZAMAN DESTEK VERİYOR”
Maddi imkanlarının yetmediği yerde Şahinbey Belediyesi’nden her zaman destek gördüklerini ifade eden yetim aileleri, “Allah, Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan razı olsun. Bizlere her zaman destek verdiler. Belediyenin sosyal marketi aracılığıyla evimize alışveriş yapabiliyoruz. Evimizde eksik eşyalarımız varsa onları getiriyorlar. Çocuklarımızın okuması için destek veriyorlar. Başkanımıza ve Şahinbey Belediyemize şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.
Başkan Mehmet Tahmazoğlu da yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Yetim aileleriyle düzenli olarak bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Mehmet Tekerlek Yetim Koordinasyon Merkezimiz, ihtiyaç sahibi olan eşinden ayrılan ya da eşini kaybetmiş çocuk sahibi ailelerimize hizmet veriyor. 267 aile ve 722 çocuğa merkezimizde destek sağlıyoruz. Biz elimizden geldiğince onlara ulaşarak hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu alanda yaptığımız çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU: “BAŞARI BELGESİ OLANI ÇANAKKALE’YE GÖTÜRECEĞİZ”
Başkan Tahmazoğlu daha sonra Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu. Sosyal tesiste eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, okullarından başarı belgesi alan 10 bin öğrenciyi Çanakkale’ye götüreceklerini hatırlatarak, öğrencilere derslerine çalışmaları konusunda nasihat verdi. Çanakkale’ye gitmeyi çok istediklerini söyleyen öğrenciler de Başkan Tahmazoğlu’na ders çalışacaklarına söz verdiler.
Tahmazoğlu, incelemelerinin ardından sosyal tesisten ayrıldı.