Başkan Taşpınar Her Çarşamba Halkın Sorunlarını Dinliyor

Başkan Taşpınar Her Çarşamba Halkın Sorunlarını Dinliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, her çarşamba günü halkın sorunlarını birebir dinliyor.
İl Başkanı Taşpınar, halkın sorunlarını dinlemek için Çarşamba gününü halk günü olarak vatandaşlara ayırıyor. AK Parti iktidara geldiği günden beri halkına hizmet ettiğini ve edeceğini ifade eden Taşpınar, "Biz AK Parti Hükümeti olarak halkımıza hizmet için varız. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Halka hizmet, Hakka hizmettir. Gönül kapımızda, makam kapımızda vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Vatandaş sorunlarını, talep ve şikayetlerini birebir paylaşma fırsatı buluyor. Bizde taleplerin çözümü konusunda elimizden gelen imkanlar dahilinde yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Ben görevimin başında olduğum sürece vatandaşımızın sorunlarıyla, şikayetleriyle ve talepleriyle her zaman ilgileneceğim" dedi.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirten Taşpınar, vatandaş sorunlarını ve taleplerini ileteceği birilerini bulduklarında memnun olarak ayrıldıklarını ifade etti. Taşpınar, her çarşamba’nın halk günü olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.