Başkan Toçoğlu İhl Öğretmen Ve Öğrencileri İle Buluştu

Başkan Toçoğlu İhl Öğretmen Ve Öğrencileri İle Buluştu

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte ilk ders zilinin çaldığı Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum. Entelektüel anlamda kendini geliştiren, değerlerine bağlı nesiller milletimizin beklentisidir. Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı ile birlikte ilk ders zilinin çaldığı Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun şehrin eğitim hayatında önemli bir alternatif olduğuna dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum. Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.
32 derslikli İmam Hatip Lisesi’nin şehre kazandırılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkürler eden Okul Müdürü Hatice Hatun Pamukçu ise, “Yeni eğitim öğretim dönemi ile birlikte Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim başladı. Bu güzel yapıyı şehrimize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Okul Müdürü Pamukçu ile okulu da gezen Başkan Toçoğlu, ardından öğrenciler ile bir araya geldi.
Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Bugün bizler de en az sizler kadar heyecanlıyız. Öğrencilik yıllarımı ben de İmam Hatip Lisesi sıralarında geçirdim. Daha sonra İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yapmak nasip oldu. Allah tüm öğrencilerimizi muvaffak etsin. Memleket meselelerini çok yakından takip ediyorsunuz. Bu yüzden çok çalışmamız gerekiyor. Entelektüel anlamda kendini geliştiren, değerlerine bağlı nesiller milletimizin beklentisidir” dedi.