Başkan Tok: "halkımızın Ayağına Gidiyoruz"

Başkan Tok: "halkımızın Ayağına Gidiyoruz"

İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi sakinleri ve esnafları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Vatandaşlarımızın ayağına giderek dertlerini, isteklerini tek tek dinliyoruz. Şeffaf belediyeciliğe örnek gösterilecek bir İlkadım için çalışıyoruz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle toplantıları kapsamında Hürriyet Mahallesi sakinleri ve esnafları ile bir araya geldi. Sabahın ilk saatlerinde vatandaşla buluşan Başkan Tok, mahalle sakinlerini tek tek dinledi. Gündeme dair konular hakkında vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Tok, mahallelinin isteklerini yerine getirmek için çalışmaların başladığını belirtti. Başkan Tok, gerçekleşen Mahalle toplantısına sorunların yerinde çözümü için belediye birim müdürleri ile birlikte katıldı. Toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, Mahalle Muhtarları ve temsilcileri, mahalle sakinleri ve çok sayıda esnaf katıldı.
“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
Halkın isteği ve önerileri doğrultusunda hizmet sunmak için mahalle toplantılarını gerçekleştirdiklerinin altını çizen ve bu toplantıların gerek belediyecilik adına gerek halkın huzuru adına büyük öneme sahip olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım ilçemizin, güzel şehrimizin insanları ile sabahın ilk saatlerinde birlikte olmak bizlere güç veriyor. Mahallelerimizde düzenlediğimiz istişare toplantılarımız hem bizlerin daha faydalı hizmet etme noktasında hem de vatandaşlarımızın isteklerini değerlendirme noktasında oldukça önem taşıyor. Halka yapılan hizmet halkın istediği gibi olmalıdır. Esnaflarımızın mahalle sakinlerimiz nasıl ne şekilde isterse yapılan çalışmalar sonucunda istedikleri hizmet onlara sunulmalıdır. Bizler de bu doğrultuda vatandaşlarımızın ayağına giderek dertlerini isteklerini tek tek dinliyoruz. Yaptığımız bu mahalle toplantılarına birim müdürlerimizi de dahil ederek vatandaşlarımızın sıkıntılarını yerinde çözüme kavuşturuyor ve istekleri için çalışmalar başlatıyoruz. Kapımızı her daim ardına kadar açıyor kardeşlerimizin isteklerine değer veriyoruz. Şeffaf belediyeciliğe örnek gösterilecek bir İlkadım için hız kesmeden çalışıyoruz. Allah bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımızdan razı olsun" diye konuştu.