Başkan Tollu Milli Sporcuyu Türk Bayrağı İle Uğurladı

Başkan Tollu Milli Sporcuyu Türk Bayrağı İle Uğurladı

Erdemli Belediyespor Tekvando sporcusu İbrahim Artırık, Milli takıma seçilmesinin ardından Slovenya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına katılmadan önce Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.
10-12 Ekim 2014 tarihlerinde Slovenya’da gerçekleştirilecek olan Balkan Şampiyonasında Türkiye’yi 57 kiloda temsil edecek olan Artırık, şampiyona öncesinde Başkan Tollu’yu ziyaret etti. Tekvando antrenörü Bahri Mumcu ile birlikte katıldığı ziyarette başarı hikayesini anlatan Artırık, gideceği Balkan Şampiyonası için Başkan Tollu’ya başarı sözü verdi.
Böylesine değerli sporcuları her zaman desteklediklerini kaydeden Başkan Mükerrem Tollu ise Erdemli Belediyesi olarak her zaman sporun yanında olduklarını vurguladı. Yaz ayların yaz spor okulları açtıklarını, hem halı saha turnuvası hem de yayla köyleri futbol turnuvası düzenlediklerini belirten Tollu, güreş, tekvando gibi birçok spor dallarına da destek olduklarının altını çizdi. Milli Takıma seçilen sporcu İbrahim Artırık’ı tebrik eden Tollu, kendisine bir Türk bayrağı armağan etti. Tollu, "İbrahim kardeşimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Kendisine bu Türk bayrağını emanet ediyorum. Gitsin, başarılı olsun, hem bizi hem ilçemizi hem ülkemizi gururlandırsın ve şanlı Türk bayrağımızı dalgalandırsın. Türk bayrağımız ile gitsin, Türk bayrağımız ile madalyalarla dönsün. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Kendisinden başarı bekliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca kendisine ve kendisini yetiştiren hocalarına bu sevinci bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.