Başkan Toru, Belediye Çalişanlariyla Bayramlaştı

Başkan Toru, Belediye Çalişanlariyla Bayramlaştı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı sonrası belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.
Başkan Toru, sabah 7.30’da belediyenin Arif Bilge Tesisleri’nde işçilerle bir araya geldi. Buradaki bayramlaşma programına başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri ve çalışanlar katıldı.
Aldıkları tedbirler ve belediye ekiplerinin özverili çalışmaları neticesinde halkın bayramı huzur içinde geçirdiğini kaydeden Başkan Toru, "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Halkımızın Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirmesinde özellikle Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz olmak üzere, bayramda çalışan tüm mesai arkadaşlarımızın önemli bir katkısı oldu. Yaptığımız bayram ziyaretlerinde vatandaşlarımızdan temizlikle ilgili övgü aldık. Tabii ki bunda arkadaşlarımızın özverili ve samimi bir şekilde çalışması büyük rol oynadı. Gece gündüz, soğuk sıcak demeden ilçemizin temizliği için özveriyle çalışan arkadaşlarımızı ödüllendirmek için maaşlarında düzenleme yapacağız. Onun müjdesini buradan vermek istiyorum. Adını Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak değiştirdiğimiz Temizlik İşleri Müdürlüğü, bundan sonra temizlik hizmetlerinin yanı sıra gürültüyle mücadele konusunda da yeni bir işleve kavuşmuş oldu" diye konuştu.
“7 İKLİME HÜKMEDEN BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ”
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, daha sonra ise belediye hizmet binasındaki çalışanlarla bayramlaştı. Belediye meclis salonundaki bayramlaşmaya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çalışanlar katıldı. Ülke olarak huzur içinde bayramı idrak ederken, sınırlarımızda maalesef oluk oluk kan akmaya devam ettiğini belirten Toru, "Türkiye şu anda maalesef bir ateş çemberinden geçiyor. Yurt genelinde tasvip etmediğimiz olaylar cereyan ediyor. Şu anda birlik, beraberlik ve sağduyuya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yedi iklime hükmetmiş bir cihan devletinin torunları olarak inşallah bu dönemi de birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Konya olarak bizler her zaman devletimize sahip çıkan ve bu noktada hassasiyet gösteren bir yapıya sahibiz. Bu birlik ve beraberlik belediyemiz açısından da önemli. Arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik, huzur ve sağlık içerisinde nice bayramlara erişme arzusuyla tüm mesai arkadaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, daha sonra tüm personelle bayramlaştı.