BAŞKAN TÜTÜNCÜ MAHALLE TURLARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN TÜTÜNCÜ MAHALLE TURLARINA DEVAM EDİYOR

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde hastaları ziyaret etti, mahallelinin isteklerini dinledi.
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle turlarına Hüsnü Karakaş Mahallesinde devam etti.Başkan Tütüncü’ye AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karasan, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Elif Derya Canbulut, Hasan Demir, Ali Demir eşlik etti.
HASTALARI YATAĞINDA ZİYARET ETTİ
Mahalle muhtarı Ahmet Acar’ın öncülüğünde gezi otobüsüyle mahalleyi gezen Başkan Tütüncü, yatalak 4 hastayı evinde ziyaret etti. Ziyaretinde belediyenin evde sağlık hizmeti imkanlarını duyuran Tütüncü, bu hizmetten haberdar olmayanları bizzat yönlendirdi. Ardından esnaflara da uğrayan Tütüncü, ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu. Gittiği evlerdeki çocuklara oyuncaklar, boyama kitapları, büyüklere de takvim gibi hediyeler veren Tütüncü, hem belediyesinin, hem de merkezi hükümetin ilçesine yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlattı.
EN ÖNEMLİ SEÇİM
İlçeye yapılacak, bölge hastanesi, tramvay, okullar, yol, cami gibi projeleri anlatan Tütüncü, vatandaşların sokak aydınlatması, yollara kasis, kaldırım gibi dileklerini not aldı. Organize ettiği gezilerde mahallelinin taleplerini farklı bir formatta dinleyebildiklerini vurgulayan Tütüncü, “2015 seçimlerine sayılı günler kaldı. 2023 öncesindeki en önemli seçim. 2015 seçimini iyi dönmek suretiyle, partimiz iktidarında Türkiye 2023’e yürüyecek. Biz de teşkilat çalışmasını desteklemek ve vatandaşlarımızın taleplerini farklı formatta dinlemek amacıyla programlara katıldık. 2014 seçimlerinin ardından her gün teşkilatımız ile birlikte vatandaşlarımızın yanında geçirdik. Mahalle mahalle, cadde cadde, ev ev, büyüklerimizle, çocuklarımızla vakit geçiriyoruz, bütün taleplerini dinliyoruz” dedi.