Başkan Tütüncü Öğrencilerle Buluştu

Başkan Tütüncü Öğrencilerle Buluştu

İsmail Hakkı Kaya Ortaokulu ve Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’nun 50’ye yakın öğrencisi öğretmenleri ile birlikte Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti.
Öğrenciler, Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli eşliğinde, nikah salonu, zabıta, gelir, özel kalem, başkanlık makamı, park ve bahçeler, fen işleri, imar, emlak gibi birimleri gezerek, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirildiler.Öğrenciler, daha sonra meclis salonunda, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya geldiler.
Başkan Tütüncü, kabulde yaptığı konuşmada öğrencilerin belediye çalışmalarını yerinde görmesinin ve belediye başkanının onlarla sohbet etmesinin önemli bir eğitim çalışması olduğunun altını çizdi. Başkan Tütüncü, çocukları çok sevdiğinin altını çizerek, “Her yıl 3 bine yakın öğrencilerimizle yüz yüze görüşüyoruz. Haftanın 3-4 günü eğitime yönelik programlar yapıyoruz” dedi.
Kepez’e eğitim alanında yaptıkları çalışmalarla ilgili öğrencilere bilgiler veren Başkan Tütüncü, “Kepez’de son 6 yılda eğitim alanında çok ciddi gelişmeler yaşandı. Merkezi idarenin desteği ile yeni, nitelikli okullar yapıldı. Çok güzel etüt merkezleri hizmete girdi. Eğitime çok farklı hizmet verecek kurumlar açıldı. Öğrencilerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler açtık, açmaya da devam edeceğiz. Kepez olarak eğitimde başarı noktasında her yıl biraz daha ileriye gidiyoruz” diye konuştu.
Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi Aizirek Tureşeva, Başkan Hakan Tütüncü’yü öğrencilerle resmettiği kara kalem çalışmasını, Tütüncü’ye hediye etti.
Tütüncü, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiği öğrencileri, Vehbi Vakkasoğlu’nun Öğretmenin Not Defteri adlı kitabını ve Kepez Belediye Tiyatrosu’nun (KBT) Çizmeli Kedi adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye etti.