Başkan Tütüncü, “şehrin Ortak Aklına Önem Vermeliyiz”

Başkan Tütüncü, “şehrin Ortak Aklına Önem Vermeliyiz”

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mimar ve mühendis odalarının şehrin ortak aklına katkı veren çok önemli sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.
Başkan Tütüncü’nün Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi ziyaretine Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sağdur, Kepez Belediye Danışmanı Bahadır Çilek ve birim müdürleri de katıldı.
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi ziyaretinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ümit Büyükeşmeli yaptığı konuşmada, “Kepez Belediyesinin yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızı üyelerimizle paylaşıyoruz. Makine Mühendisleri Odası olarak Burdur ve Isparta ile birlikte Manavgat, Alanya ,Bucak ve Finike çalışmaları devam ediyor. İlgili çalışmaların yanında meslektaşlarımızın sorunları ve alanlarıyla ilgileniyoruz” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise ortak aklın yön göstericiliğinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, mimar ve mühendis odalarının şehrin ortak aklına katkı veren çok önemli sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.
Sivil toplum kuruluşlarının şehrin ortak aklına da çok ciddi manada katkı koyduklarını ifade eden Başkan Tütüncü, “Şehrin ortak aklına katkı vermek, şehrin daha güzelleşmesi anlamında, sosyal sorumluluk çerçevesinde doğru bildiklerinizi ifade ediyoruz. Kendi meslek mensuplarınızın, oda üyelerinin hukuklarını, menfaatlerini korumak çok önemli. Bu noktada belediyeler olarak bize önemli görevler düştüğünün bilincindeyiz” dedi.