Başkan Tütüncü’den Anlamlı Ziyaret

Başkan Tütüncü’den Anlamlı Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1990 yılında mezun olduğu Naciye Havva Manavuşak İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundu. Sınıf tahtasını imzalayan Başkan Tütüncü’ye çocuklar ise marş ve şarkılar söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretleri kapsamında 1990 yılında mezun olduğu Naciye Havva Manavuşak İlköğretim Okulu’nu unutmadı. Okulu ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet eden Başkan Tütüncü, çocuklar tarafından da mezun olduğu okulda büyük ilgiyle karşılandı.
Minik öğrencilere, öğretmenleri Başkan Tütüncü’nün örnek alınması gereken bir yönetici olduğunu belirtti. Tütüncü daha sonra ise Okul Müdürü Hasan İnce ile sohbet etti.
Ziyaret sırasında okulda bulunan veliler, çocuklarının okuduğu okuldan bir belediye başkanı çıkmasının kendileri ve çocukları için prestij kaynağı olduğunu belirtti. Okuldaki bazı sınıfları gezen Başkan Tütüncü, “Burada 5 yıllık eğitim sürecisince okulun her tarafında güzel hatıralarım oldu. Çocukluk günlerime geri gittim. Sizler de çok çalışarak daha da başarılı bireyler olabilirsiniz” dedi.
Minik öğrencilerin imza istemesi üzerine Başkan Tütüncü, önce tahtaya Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet Fazilettir” sözünü yazdı, ardından da tahtanın başka bir bölümüne imzasını attı.
(SK-Y)
.