Başkan Tütüncü’den Şoförler Ve Otomobilciler Odası’na Ziyaret

Başkan Tütüncü’den Şoförler Ve Otomobilciler Odası’na Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek, esnafın problemlerini dinledi.
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yapılan ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı, Kepez Belediyesi Meclis üyeleri, Antalya Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve yönetim kurulu katıldı.
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, taksi duraklarını yenilediği için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Alkan, “Biz Şoförler ve Otomobilciler Odası esnafı olarak, ne zaman bir sorunumuz olduysa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü her zaman bizim yanıbaşımızda oldu” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geçtiğimiz dönemde Antalya’da bir ilk olan 27 adet taksi durağını taksici esnafa kazandırmak suretiyle önemli bir adım attık. Bu yıl da esnafa yönelik, taksici esnafına yönelik desteklerimiz, katkılarımız, beklentileriniz doğrultusunda devam edecek” diye konuştu. Belediye olarak hedeflerinin esnafın mutlu olması olduğunu belirten Başkan Tütüncü, toplumun temelini her zaman esnafın teşkil ettiğini ve esnafın mutlu olması durumunda ekonominin canlı olduğunu da sözlerine ekledi.