Başkan Uncuoğlu Ve Başkan İnci Hendek’te Yatırımları İnceledi

Başkan Uncuoğlu Ve Başkan İnci Hendek’te Yatırımları İnceledi

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’te yapılan devlet ve belediye yatırımlarını incelediler.
Hendek İlçesi’ne gelen AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte yeni yapılan Hendek Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Açmalar mevkiinde Hendek Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı’na devredilen 90 dönümlük arazi üzerinde yapılan hastane inşaatında sona gelindi. TOKİ tarafından ihalesinin yapıldığı Hendek Devlet Hastanesi’nin 30 metre genişliğinde 3 kilometre uzunluğundaki şehir bağlantı yolları Hendek Belediyesi tarafından yapıldı.
90 dönüm üzerine yapılan 100 yataklı Devlet Hastanesinin iş bitirme süresinin de 12 Kasım 2014 olarak belirlendiğini ifade eden Uncuoğlu, “Hendek ilçemize yapılan 100 yataklı Devlet Hastanesi tam donanımlı ve modern bir hastane olacak. Hükümetimiz sağlık alanında yaptığı yatırımlarla ülkemizde bir devrim gerçekleştirmiş ve model olmuştur. Hendek, devlet ve belediye yatırımları ile örnek bir şehir konumuna gelmiştir. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Hendek’te yapılacak Molan Sağlık Meslek Lisesi’nin ihalesinin kısa süre de yapılacağını belirten İnci, buranın bir sağlık kampüsü haline geleceğini söyledi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sözlerine şöyle devam etti, “Halkımıza karşı verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetimize yapılan yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Sağlık Meslek Lisesi’nin ihalesinin de kısa sürede yapılması ile çocuklarımız tam donanımlı bir okulda eğitim görecekler” diye konuştu. Uncuoğlu ve İnci, işçilerle sohbet ettiler.