Başkan Uysal, “asfalt Üretim Tesisi Kuracağız”

Başkan Uysal, “asfalt Üretim Tesisi Kuracağız”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2015’in ilk halk günü toplantısını Meltem Mahallesi’nde yaptı.
Meltem Mahallesi Meltem Bulvarı üzerinde bulunan Muratpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya vatandaşlar sağanak yağmura rağmen yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarca alkışlarla karşılanan Başkan Uysal, Meltem Mahallesi’nde yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Uysal, “Döşemealtı’nda asfalt tesisi kurmak için çalışmalara başladık. Kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz” dedi.
Meltem Mahallesi’ni yaşanabilir çağdaş görünümlü bir mahalleye dönüştürdüklerini söyleyen Başkan Ümit Uysal, “Asfaltlarımızı yeniliyoruz, kaldırımlarımızı Avrupa standartlarına getirip, turunç ağaçları dikiyoruz. Park çalışmalarımız 20 bölgede devam ediyor. Cenaze hizmetlerimizi hizmete soktuk. Çöp konteynerlerimizi yer altına alıyoruz. İki yaşlı evi açmak için çalışmalarımız sürüyor. Kadınlarımıza yönelik 17 bölgede kurslarımız devam ediyor. Kadınlarımızın yaptıkları ürünleri satabilmeleri için pazar oluşturuyoruz” diye konuştu.
Başkan Ümit Uysal, toplantının ikinci bölümünde vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahallede yaşanan sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapılacağını söyleyen Başkan Uysal, “Ekiplerimiz, mahallelerimize gidip sorunları çözerek çıkıyorlar. Meltem Mahallesi bu çalışmanın bir örneğidir. CLK ve Doğalgaz firması çalışmalarının ardından ekiplerimiz; asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. Bayındır Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.