Başkan Uysal Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Başkan Uysal Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal mahallelerde yapılan çalışmaları inceleyip vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı mahallelerine daire müdürleriyle giderek sorunları yerinde gördü.
Başkan Uysal Uzunmehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman ile birlikte ilk olarak Çavdarlı mevkiine giderek cami yanında bulunan ve geçiş olarak kullanılan dere yatağında incelemelerde bulundu.
Muhtar Yaman ve mahalle sakinlerinin basket sahası başta olmak üzere çeşitli taleplerini de dinleyen Uysal, Turan Kayalı Caddesi’nde kaldırımlara engelli geçişi yapılması ve cami önündeki oturma gruplarının yenilenmesi isteğini olumlu karşıladı.
Uysal mahallede bulunan Pestilci Orta Okulu’na giriş yolunun dik, kaygan ve karşı yönden gelen araçlar için kör bir nokta oluşu nedeniyle bir süre önce yapımına başlanan alternatif yolda da incelemelerde bulundu. Uysal önemli bir aşama kaydedilen yolun biran önce bitirilip hizmete girmesi talimatını verdi. Uzunmehmet ve Kestaneci mahallelerinin sınırda bulunan Uzunmehmet Anıtı’nın olduğu alanı da inceleyen Uysal, alanın düzenlenmesi ve yanına her iki mahalleyi kapsayacak bir odasının da Uzunmehmet’in tanıtımına ayrılabileceği bir mahalle konağı yapılması konusunda çalışma yapılabileceğini söyledi. Başkan Uysal Kestaneci Mahallesi’nde de Mahalle Muhtarı Ahmet Özer ile de bir araya geldi. Kestaneci Piknik alanında incelemelerde bulunan Uysal, Radar mevkiinde yapılan yol çalışmasını da inceledi. Uysal mahalle halkının talep ettiği kaldırım düzenleme çalışması için gerekenin yapılması talimatını verdi. Başkan Uysal gün içinde Topçalı Mahallesi’ne de giderek burada da Mahalle muhtarı Şakir Başol’la birlikte mahalleyi gezdi sorunları yerinde gördü.