Başkan Uysal’dan Cumhuriyet Daveti

Başkan Uysal’dan Cumhuriyet Daveti

Muratpaşa Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında son yıllarda geleneksel hale gelen fener alayı yürüyüşüne ve Cumhuriyet Bayramı Konseri’ne öncülük ediyor.
Muratpaşa Belediyesi öncülüğünde Cumhuriyet için Antalya El Ele Platformu desteğiyle 28 Ekim saat 19.00’da Konyaaltı Varyant’tan başlayacak fener alayına bu yıl da yüzbinlerin katılması bekleniyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “28 Ekim Salı günü tüm Antalyalılarla omuz omuza, kol kola ve tek yürek olarak Cumhuriyet Meydanı’na yürüyeceğiz. Özgür, bağımsız ve onurlu bir yaşamın değerlerini yücelten Cumhuriyetimizin 91’inci kuruluş yıl dönümünü, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimi, geleceğe kıvanç içinde, umutla bakabilmek adına 28 Ekim’de öncülüğünü yaptığımız kutlama programımıza davet ediyorum” diye konuştu.
Muratpaşa Belediyesi’nin öncülüğünde yapılacak kutlamalarda, fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’da Türkçe Rock Müzik Sanatçısı Kıraç sahne alacak.