Başkan Üzülmez İlçe Kadın Kollarıyla Sohbet Etti

Başkan Üzülmez İlçe Kadın Kollarıyla Sohbet Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı değerlendirme toplantısında bayanlarla sohbet etti.
Sevim Balaban’ın başkanlığındaki Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimindeki bayanların haftalık değerlendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bayanlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Üzülmez’i aralarında görmekten memnun olduklarını belirten Kadın Kolları Başkanı Balaban, her zaman kendilerine destek olan ve yalnız bırakmayan başkana Ak Parti Kartepe Kadın Kolları adına teşekkür etti.
Siyasette bayanların ayrı bir yer teşkil ettiğini hatırlatan Başkan Üzülmez de, “Son cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi tüm seçimlerde omuzlarında önemli bir yük ile görev yapan hanım kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Kartepe’de yakalanan yüksek oy oranında pay sahibi olan, ev ev kapı kapı gezen bayanlarımızı unutamayız. Türkiye siyasetinde gerek ülkemiz gerek Kartepemiz için yaşanabilir dünya bırakma hedefiyle çalışan kadınlarımızın varlığını bilmek bizlere güç katmaktadır” dedi.