BAŞKAN YARALI’DAN SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

BAŞKAN YARALI’DAN SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçedeki yedi Amatör Spor Kulübü’ne malzeme yardımında bulundu.
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa’da mücadele eden Saruhanlı, Mütevelli, Hacırahmanlı, Halitpaşa, Yılmaz, Paşaköy ve İshakçelebispor Kulübü yöneticilerini makamında kabul etti.
Yaralı, ziyarette yaptığı konuşmada, Saruhanlı’daki spor kulüplerinin gelecekte iyi bir noktaya geleceğini öngördüğünü belirterek "İlçemizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine genel anlamda destek veriyoruz. Temel ihtiyaçları karşılamak adına oyuncuların ayakkabısından formasına kadar gereken tüm ihtiyaçları karşılıyoruz. İmkanlar ve bütçemiz elverdiği ölçüde elimizden geldiği kadar bütün kulüplere destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Futbol sahalarımızı daha iyi hale getirdik. Düzenleme yapacağımız sahalarımız da var. Kulüpler ve Belediye olarak birbirimizi anlamalı ve el birliğiyle çalışmalıyız" dedi.
Yaralı, konuşmasının ardından kulüplere 24’er adet antrenman tişörtü, 10’ar adet futbol topu, 20’şer adet krampon, tekmelik, antrenman hunisi ve 10’ar adet de antrenman bipi hediye etti. Kulüp yöneticileri ise malzeme yardımlarından dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.