Başkan Yıldız seçim sonuçlarını değerlendirdi

Başkan Yıldız seçim sonuçlarını değerlendirdi

Partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen Yıldız, seçim sonuçlarının Bursa'ya ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yıldız, Haziran ayında yapılan seçimin ardından Türkiye'nin sorunlarını belirlediklerini ve bunlara çözümler ürettiklerini belirterek, "Bu sorunları ve çözüm önerilerine halkımıza anlatma çabası içerisine girdik. Bu akşamki seçim sonuçlarına kadar da seçim çalışmalarımızı sürdürdük" diye konuştu.
Yıldız, seçimlerin her zaman sürprizlere açık olduğunu dile getirdi. CHP olarak bu seçimde istedikleri sonuca ulaşamadıklarını anlatan Yıldız, şöyle konuştu:
"Bu akşam hiç kimsenin öngörmediği bir tabloyla karşılaştık. Sandıklardan çıkan sonuçlara ve halkın iradesine saygı duyuyoruz. Bu ülkede CHP'nin iktidar olmasını isterdik. Belirlediğimiz sorunlar ve bunların çözümleri konusunda CHP iktidarında çalışmalar yapılsın, ülkemiz kaybettiği birtakım değerleri yeniden elde etsin istiyorduk. CHP olarak böyle bir sonucu gerçekten beklemiyorduk ancak halkımızın bugün ortaya koymuş olduğu irade, şu andaki sonuçlara göre Adalet ve Kalkınma Partisinin tek başına iktidar olmasını sağladı. Bu kaos ortamında MHP'den Adalet ve Kalkınma Partisi'ne ciddi oranda oy kayması var. MHP'den 5 puan, HDP'den de 2 puan civarında Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy kayması var. CHP de 7 Haziran ile 1 Kasım seçimleri arasında oylarını çok değiştirmedi, aynı oy oranına sahip."
Zafer Yıldız, partisinin çalışmalarına bun