Başkan Zolan, Pamukkale Belediye Meclisi’ni Ziyaret Etti

Başkan Zolan, Pamukkale Belediye Meclisi’ni Ziyaret Etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Meclisi’ni ziyaret etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği Eylül ayı Meclis toplantısına katıldı. Başkan Zolan, siyasetin geri planda bırakılıp, muhalefet ve iktidar partisine mensup Meclis üyelerinin Pamukkale ilçesi ve Denizli için birlik ve beraberlik mesajı verdiği toplantıda, bir konuşma yaptı. Başkan Zolan, "Bu güzel karşılamanızdan dolayı başta Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimiz yoğun bir tempo içerisindeyiz. Koşumuz hala devam ediyor. Milletin hizmetinde olduğumuz sürece, görevimiz sürdüğü sürece biz bu makamda olduğumuz sürece, hep birlikte koşturmaya devam edeceğiz" dedi.
30 Mart’ın ardından Denizli’de yeni oluşan ilçe belediyeleri ile beraber kentin yeni bir başlangıç yaptığına dikkati çeken Başkan Zolan, "Pamukkale ilçemiz ilk belediye başkanını ve meclis üyelerini seçti. Aslında tarihi bir ana tanıklık ettik. İlk olmak, ilk başkan olmak, ilk meclis üyesi olmak çok önemli. Öte yandan Merkezefendi Belediyemiz de aynı şekilde başkan ve meclis üyelerini seçti. Böylece büyükşehrimiz ilk defa oluşmuş oldu. 30 Mart sonrasında ise sistemi kurmak adına yeni kurulan belediyelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Sizlerde meclis üyelerimiz olarak bu oluşuma büyük katkı sağladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Denizli’yi ileriye götürecek ve vatandaşların taleplerini karşılayacak kararların altına hep birlikte imza atmayı dileyen Başkan Zolan, yerel yönetimlerde değişik görüşler olacağını ve bu farklılıkları zenginlik olarak görmek gerektiğini kaydetti.