Başkanlardan Basket

Başkanlardan Basket

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün antrenmanını izledi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanda basketbolcular ile yakından ilgilenen Başkan Tekintaş, yeni kurulan bir Belediye olmalarına rağmen her alanda aktif rol oynadıklarını söyledi. Başkan Tekintaş, Altınordu Belediyesi bünyesine geçen Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü için ellerinden gelen bütün desteği vereceklerini belirterek, basketbolcuların da kendilerine gösterilen bu güveni lig sonunda Süper Lige çıkarak göstermelerini istedi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan antrenmanı izleyen Başkan Tekintaş, oyunculara Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi yolunda başarılar dilerken, bu yolda kendilerini asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş şöyle konuştu, " Öncelikle sizlere göstermiş olduğu büyük özveri ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları olarak sizlere bundan sonra elimizden gelen bütün desteği vereceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Maddi konulardan yana bir sıkıntı içerisine düşmeyeceğinizi bilmenizi istiyorum. Ben ve ekibim sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Ancak sizlerden tek bir isteğimiz var; Altınordu Belediyemize yakışır bir şekilde mücadele ederek, lig sonunda tekrar Süper Lig’de sizi görmek istiyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından basketbolcuların basket atma ısrarını geriye çevirmeyen Başkan Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, tekerlekli sandalyede basket atma başarısını gösterdiler.