BAŞKENT’TE ARAÇ ALT GEÇİDE UÇTU: 2 YARALI

BAŞKENT’TE ARAÇ ALT GEÇİDE UÇTU: 2 YARALI

Başkent’te, bir araç bariyerleri kırarak, yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki yoldan, alt geçide düştü. Araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı.
Kaza, saat 02.00 civarında Yenimahalle Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 06 AR 3564 plakalı aracın, henüz ismi öğrenilemeyen sürücüsü, Anadolu Bulvarı’nda seyir halindeyken, başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Aracın sıkıştırması sonucu, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yol kenarında bulunan bariyerleri kırarak Gimat alt geçidine uçtu. Araç içinde bulunan 2 kişi ağır yaralandı.
Olayı gören bir ticari taksi şoförü, polis ve 122 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hurdaya dönen araçtaki yaralıları, ambulanslarla, tedavi edilmek üzere Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Kaza sonrası alt geçit, polis ekipleri tarafından bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza sonucu, üst yoldan alt geçide dökülen; bariyer ve taş parçaları, olay yerine gelen temizlik aracı tarafından kaldırıldı.
Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.