Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ: “tüm Şehrin Desteğini Bekliyoruz”

Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ: “tüm Şehrin Desteğini Bekliyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi ilk yarı programının son maçında Tüyap Büyükçekmece Basketbol Takımı ile karşılaşacak.
17 Ocak Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir ilk yarının son maçında da sahaya galibiyet için çıkacak. Tüm Sakaryalıları saat 19.00’da başlayacak bu zorlu mücadelede yanımızda olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. Altuğ, “Sezonun başladığı ilk günden bu yana Sakaryalı basketbol severlerin desteği artarak devam etti. Yönetim ve basketbolcularımızı bu destek ayrıca motive ediyor. Her maça galibiyet hedefiyle hazırlanan, sahada galibiyetin mücadelesini veren bir takıma sahibiz. İlk yarının son maçında Tüyap Büyükçekmece ile kendi evimizde karşılaşacağız. Oldukça zorlu bir ekiple karşılaşacağımızın bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.
Sezon sonu şampiyonluk hedefine ulaşacak bir takım olduklarını da açıklamalarına ekleyen Altuğ, “Son hafta öncesi puan durumunda averaj farkı ile Tüyap Büyükçekmece’nin önünde ikinci sıradayız. İnşallah bu maçı kazanarak, lider Sinpaş Denizli’nin mağlubiyetini bekleyeceğiz. Bu şekilde ilk yarıyı lider tamamlayacağız. Takımımıza yeni katılan isimler ile sezon sonu şampiyonluk hedeflerine kararlılıkla devam edeceğiz. İlk yarının tamamlanmasının ardından kaliteli isimler ile takımımızı güçlendireceğiz” dedi.