Basketbolun Devleri Glorıa Cup Turnuvası’nda Buluşuyor

Basketbolun Devleri Glorıa Cup Turnuvası’nda Buluşuyor

Takımların sezon öncesi mücadele ettiği ciddi hazırlık turnuvalarından biri olarak kabul edilen Gloria Cup, bu yıl Gloria Sports Arena sponsorluğunda düzenlenecek.
23-26 Eylül tarihleri arasında Ülker Sports Arena’da yapılacak turnuvaya Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, CSKA Moskova, Olympiakos, Kızılyıldız Telekom ve Unicaja Malaga takımları katılacak. İspanya’da oynanacak FIBA Dünya Kupası sonrası, kulüp takımlarının lige hazırlık sürecinde çok önemli yere sahip olan organizasyon, 6 takımın katılımıyla iki grup halinde gerçekleşecek. Gruplarında ilk sırayı alacak takımlar turnuvada final oynamaya hak kazanacak. Gruplarda ikinci ve üçüncü sıraları alacak ekipler ise karşılıklı eşleşerek klasman maçları oynayacak.
Anadolu Efes turnuvada, Yunanistan’ın Olympiakos ve İspanya’nın Unicaja Malaga takımlarıyla A Grubu’nda mücadele edecek. B Grubu’nda bulunan Fenerbahçe Ülker ise Rusya’nın CSKA Moskova ve Sırbistan’ın Kızılyıldız Telekom takımlarıyla karşılaşacak. 4 gün sürecek olan Gloria Cup’ın biletleri 31 Ağustos Pazar günü satışa sunulacaktır. Dünyaca ünlü Ukraynalı grup Red Foxes danslarıyla turnuvaya renk katacak.
Gloria Cup turnuvasına katılacak takımlar ve gruplar şu şekilde:
A Grubu
Anadolu Efes
Olympiakos
Unicaja Malaga
B Grubu
Fenerbahçe Ülker
CSKA Moskova
Kızılyıldız Telekom
Gloria Cup’ta maç programı ise şöyle:
23 Eylül Salı
18.00 Anadolu Efes - Olympiakos
20.15 Kızılyıldız Telekom - CSKA Moskova
24 Eylül Çarşamba
18.00 Malaga - Anadolu Efes
20.15 Kızılyıldız Telekom - Fenerbahçe Ülker
25 Eylül Perşembe
18.00 Olympiakos - Malaga
20.15 Fenerbahçe Ülker - CSKA Moskova
26 Eylül Cuma
15.45 5.’lik Maçı (A grubu 3.’sü - B grubu 3.’sü )
18.00 3.’lük Maçı (A grubu 2.’si - B grubu 2.’si )
20.15 Final Maçı (A grubu 1.’si - B grubu 1.’si)