Batalla sahne alıyor

Batalla sahne alıyor

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Bursaspor, yarın sahasında Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Yeşil-beyazlılarda, ara transfer döneminde Çin ekibi Beijing Guoan'dan transfer edilen Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın Bursaspor’un vergi borcundan dolayı bir süredir lisansı çıkartılamamıştı. Vergi borcunun yapılandırılmasının ardından Batalla, geçtiğimiz hafta düzenlenen tören ile resmi sözleşmeye imza atmıştı.
Yeşil-beyazlı kulüp ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki oyuncu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan şans bulması halinde yarın oynanacak Medipol Başakşehir müsabakasında forma giyebilecek. Antrenmanlardaki istekli görüntüsüyle dikkat çeken Batalla'nın taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığı öğrenildi.

BURSASPOR'UN KONUĞU BAŞAKŞEHİR
Bursaspor, Süper Lig’in 20. haftasında yarın sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın Timsah Arena Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek.

18. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 18. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 17 müsabakada yeşil-beyazlılar, 7 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Medipol Başakşehir ise 5 karşılaşmada gülen taraf oldu. 5 müsabakada ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakadan Medipol Başakşehir, 2-1’lik skorla galip ayrılmasını başarmıştı.

TEK EKSİK HOSOGAI
Bursaspor’da Medipol Başakşehir mücadelesi öncesi kart cezalısı Hosogai dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Dünkü antrenmanda dizindeki ağrısı sebebiyle kondisyon salonunda çalışan Cristobal Jorquera’nın durumunun ise maç saati netlik kazanacağı öğrenildi.

DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK’TE
Yarın Timsah Arena Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Serkan Ok yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkan Akbulut olacak.

TİMSAH SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Süper Lig’de çıktığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Bursaspor, yarın karşılaşacağı Medipol Başakşehir’i de mağlup ederek seriyi sürdürmek istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın Timsah Arena Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Süper Lig’de çıktığı son 3 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, yarınki müsabakada da 3 puan alarak seriyi 4 maça çıkarmak istiyor.

TİMSAH, SERİYİ 4 MAÇA ÇIKARMAK İSTİYOR
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ligde çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 mağlubiyet elde eden Timsah, son 3 haftada Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor galibiyetleri aldı. Bu karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandıran yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 5 gol gördü.