Battalgazi Bölgesinde Asfalta Hız Verildi

Battalgazi Bölgesinde Asfalta Hız Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan birçok cadde ve sokakta asfalt, yama ve kilit taşı çalışması gerçekleştirildi.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 72 bin 886 metrekare asfalt, 20 bin 757 metrekare asfalt yama ve 3 bin 450 metrekare kilit taşı, bordür ve oluk tamir ve bakım çalışması yapıldı.
Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda asfaltlama, yama ve kilit taşı çalışmalarının devam ettiği kaydedildi. Yapılan açıklamada, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 1 Eylül 2014 tarihine kadar 4 mahallede ve 13 sokakta 72 bin 886 metrekare asfalt çalışması yapıldı. Yine 1 Eylül 2014 tarihine kadar 15 mahalle ve 68 sokakta 20 bin 757 metrekare asfalt yapa çalışması yapılırken, 8 mahallede toplam 3 bin 450 metrekare kilit taşı, bordür ve oluk tamir ve bakım çalışması gerçekleştirildi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrası belediyelerdeki yapılanma çalışmalarının yanı sıra, belediye hizmetlerinin de devam ettiğini söyledi. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi olarak hem ilçe merkezinde hem de kırsalda var olan sorunları çözmek ve vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti. İlçe genelinde asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yama ve kilit taşı, bordür ve oluk tamir ve bakım çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesini mazisine layık hale getireceklerini kaydetti.