Bayan Kick Bokscular Türkiye 3.cüsü Oldu

Bayan Kick Bokscular Türkiye 3.cüsü Oldu

Ordu’da, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Bay-Bayan Ferdi Kick Boks Şampiyonası”nda Adıyamanlı 2 bayan sporcu Türkiye 3.sü olarak madalyalarını aldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Ordu’da yapılan şampiyonaya 56 ilden 300 sporcu ve Adıyaman ilinden de 1 idareci 10 sporcu ile katılım sağlandığını söyledi.
Bayan Kick Boksçuların Adıyaman’ı gururla temsil ettiğini belirten Bağcı, ”Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 70 Kg Genç Bayan Light Contact Kategorisinde Emine İrem Doğunç ve 50 kilogramda Yıldız Bayan Light Contact Kategorisinde Zeynep Demir Türkiye 3’üncüsü olmuşlardır. Adıyaman’da tüm spor dallarında lisanslı ve dereceye giren sporcu sayısının artığını görüyoruz. Ben Adıyaman’ı temsil eden ve katıldıkları müsabakalarda derece elde eden antrenör ve sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum.
Özellikle Kick Boks sporunda elde ettiğimiz başarılar ve kazandığımız madalyalar İlimizin adını tüm dünya ya duyuruyor ve bu spora gençlerimizin ilgisinin artması adına önem taşıyor. Erkek sporcularımız kadar Bayan sporcularımız da önemli dereceler ve başarılar elde ettiği için çok mutluyuz. Bu başarılar çok çalışmamızın karşılığıdır. Emeği geçen antrenörlerimize, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.