Bayanlar Voleybol 3.lig

Bayanlar Voleybol 3.lig

Bayanlar Voleybol 3.lig, 5.grupta mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği, hafta sonu kendi sahasında Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesini konuk edecek.
Ligin iddialı takımlarından Gümüşhane Gençlerbirliği, müsabakanın hazırlıklarını Aydın Doğan Spor Salonunda antrenör Saynur Topal yönetiminde aralıksız sürdürüyor.
Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıkları müsabakayı kazanarak bir hafta sonra ilk yarının son maçında karşılaşacakları grup lideri 19 Mayıs’la olan 4 puan farkını bire indirmek istediklerini söyledi.
Yılmazer, “Bu gruptan zirvede çıkmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diyerek tüm taraftarları 14 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Aydın Doğan Spor Salonuna takıma destek vermeye davet etti.
Teknik heyetin talepleri doğrultusunda takımda eksik görülen noktalar için 2 sporcuyla daha görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Yılmazer, önümüzdeki hafta içinde transferleri sonuçlandırarak ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde girmek istediklerini de sözlerine ekledi.
Gümüşhane Gençlerbirliği, ligde oynadığı 4 müsabakadan 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 9 puanla 3.sırada yer alıyor.