Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek 13. Kuruluş Yılı Kutlama Mesajı

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek 13. Kuruluş Yılı Kutlama Mesajı

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 13. Kuruluş yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Özbek mesajında şunları kaydetti; “14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 13. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz.
Bu süre içerisinde ülkemiz ve geleceğimiz için kalıcı çözümler üretmek, medeniyet yarışında Türkiye’mizi daha da öne çıkarmak için her türlü çabayı gösterdik, bir “reformlar ülkesi” haline geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bütünlüğümüzü, ideallerimizi, hedeflerimizi, en önemlisi de inancımızı koruyarak sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ettik. Ekonomiden sağlığa, eğitim-kültürden alt yapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda bu hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik.
Bunları yaparken tek başımıza değildik. Halkımızın bize olan güveni ve inancı da, bizimle birlikteydi. Birlikte başardık. Birlikte inşa ettik. Demokrasilerde az rastlanır bir başarı ile, güçlü bir halk desteği ve iradesi ile Altı seçimde birinci parti olma başarısını elde ederek başımız dik, alnımız ak, sadece hizmet odaklı olmanın bilincinde bugüne kadar geldik. 10 Ağustos pazar günü yapılmış olan cumhurbaşkanlığı seçiminde genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimizin oyları ile 12. cumhurbaşkanı seçerek ak parti olarak bir başarıya daha imza attık. Daha büyük, sorunları çözülmüş ve geleceğe daha güvenle, umutla bakan bir Türkiye olduk. Halkımızın gücü, bizim de gücümüz oldu.
Bugün 13. Yıldönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin ve gelecekteki bizlerin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır. Milletimizden aldığımız emaneti koruyup kollamaktır. Var gücümüzle çalışmaya, kardeşliğin adresi olmaya devam edeceğiz.
Sayın Başbakanımızın en başta söylediği gibi “Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi” değil artık. AK Parti Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Yıllarca heba edilen kaynaklar gerçek sahibi olan halka akmağa başladı. AK Parti’nin 12 yılı memlekete aydınlık, millete esenlik getirdi.
Bizler buradayız; millet için hizmet seferimize devam ediyoruz.
Aşkla, muhabbetle, azimle halkımızın emrinde çalışıyoruz...
Ak ellerle, ak gönüllerle, ak geleceklere gidiyoruz...
Halkımızdan aldığımız vekâletle, Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde “Durmak Yok Yola Devam” düsturuyla gece gündüz demeden ilimize, halkımıza daha fazla hizmet götürebilmenin arayışı içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan halkımıza, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı iletiyor, tüm Bayburtlu hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”