Bayraklı’da Herşey Onların Hayalleri İçin!

Bayraklı’da Herşey Onların Hayalleri İçin!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kısa sürede yakaladığı başarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BAYGEM) öğretmen ve yöneticileriyle bir araya geldi. Başkan Karabağ, “Bayraklının pırıl pırıl gençlerine hayal ettikleri geleceğe kavuşturmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl ki başarı oranı yüzde 90. Neredeyse katıldığım her etkinlikte BAYGEM sayesinde bir okul kazanmış genç yanıma gelerek teşekkür ediyor. Emeğin karşılığını bu şekilde almak beni çok mutlu ediyor” dedi.
İzmir’de başarılı çalışmalarıyla kısa sürede adından söz ettiren BAYGEM yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yakaladığı yüksek başarı oranı ile dar gelirli başarılı öğrencileri hayallerindeki lise ve üniversitelere yerleşmelerini sağlayan BAY-GEM’de görevli öğretmenlerle Havuz Düğün Salonu’ndaki kahvaltıda bir araya geldi.
HAYAL ETTİKLERİ GELECEĞE KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yaşadıkları haklı gururda herkesin emeği olduğunu belirten Başkan Hasan Karabağ, “Geçtiğimiz yıl ki başarı oranı yüzde 90. Bu çok önemli bir başarıdır. Öncelikle bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimiz ve müdürümüze teşekkür ediyorum. Bayraklının pırıl pırıl gençlerine hayal ettikleri geleceğe kavuşturmak için çalışıyoruz. Neredeyse katıldığım her etkinlikte BAYGEM sayesinde bir okul kazanmış genç yanıma gelerek teşekkür ediyor. Emeğin karşılığını bu şekilde almak beni çok mutlu ediyor” dedi.
İLÇE EMNİYET BİNASI BOŞALTILDIĞINDA…
Bu yıl bin 400 öğrenciye karşılıksız burs verdiklerini hatırlatan Başkan Karabağ, “Eğitime belediye olarak kurulduğumu günden bu yana desteğimizi sürdürüyoruz. Tabi ki bu iş biraz da bütçe meselesidir. Gelirlerimizle de alakalı. Belediye ne kadar çok kazanç elde ederse biz de o kadar eğitim için harcayabiliriz. Karşılıksız burs ve kurslara bu yılda önümüzdeki yıllar da devam edeceğiz” diye konuştu. Karabağ, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının boşaltılmasıyla birlikte burayı BAYGEM’e tahsis edeceklerini belirterek, “Böylece daha çok öğrenciye ve öğretmene ev sahipliği yapabilecek bir binaya daha kavuşmuş olacağız” dedi.