BAYRAM TAŞKIN: "2015 GENEL SEÇİMİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

BAYRAM TAŞKIN: "2015 GENEL SEÇİMİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 2015 seçimlerinin Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, "2015 seçimlerinin kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.
Taşkın, 2015 genel seçimleri kapsamında Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Taşkın, 2015 2015 genel seçiminin Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu dile getireek, "Yeni anayasa, yeni Türkiye’nin kaçınılmaz hedefidir. Yeni Türkiye’de, herkes kanun önünde eşittir. Hukukun üstünlüğü vardır. Hiçbir grup, sınıf, mezhep ve ırk mensubiyetinden dolayı dışlanamaz. Suçlu, doğuştan suçlu olarak görülemez. Bunlar bu toplumun eşit haklara sahip vatandaşlarıdırlar. Bunun teminat altına alınmasının yegane kaçınılmaz taçlandırılacak bu demokratik süreçte bu işin tepe noktası da yeni anayasa olacaktır. Yeni anayasa, Türkiye için kaçınılmazdır. Bu bir hedef noktasıdır" dedi.
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın’a başarılar diledi.