Bbp Genel Başkanı Destici: “bu Avrupa’nın Çifte Standardıdır”

Bbp Genel Başkanı Destici: “bu Avrupa’nın Çifte Standardıdır”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sözde Ermeni soykırımına ilişkin, “Birileri olmayan soykırım vardır diyecek, suç olmayacak. Ama birileri olmayan ‘soykırım yoktur’ diyecek, bu suç olacak. Bu Avrupa’nın çifte standardıdır” dedi.
BBP Genel Başkanı Destici, sözde Ermeni soykırımı ile ilgili olarak insanların fikir hürriyetinin tek taraflı olmaması gerektiğini söyledi. Avrupa’nın bu konuda çifte standart gösterdiğini dile getiren Destici, “Birileri olmayan soykırım vardır diyecek, suç olmayacak. Ama birileri olmayan ‘soykırım yoktur’ diyecek, bu suç olacak. Bu Avrupa’nın çifte standardıdır. Avrupa, Türkiye’ye karşı, Müslümanlara karşı hep çiftte standart gösteriyor” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Birleşmiş Milletler’de niye Müslüman ülke yok ve tahakkuku yok" düşüncesinin doğru bir düşünce olduğunu ve desteklediğini ifade eden Destici, "‘Dünya 5’ten büyüktür’ düşüncesine katılıyoruz. Niye Birleşmiş Milletler 5 tane ülkenin insafına bırakılsın ki. Çoğunluk esas alınmalı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kararlar çoğunlukla alınmalı. Ermenistan, boyuna bakmadan haddini bilmez şekilde Türkiye’ye karşı düşmanlık yapmaya devam ediyor. Azerbaycan’ın Karabağ’da işgal ettiği topraklardan çekilmiyor, öbür taraftan dünyanın bütün devletlerini sözde soykırımı bahane ederek Türkiye’ye karşı kışkırtıyor. Bütün bunları Ermenistan kime güvenerek yapıyor? Avrupa, Batı devletlerine güvenerek yapıyor" diye konuştu.
Türkiye’de yüz bin kaçak Ermeni’nin olduğunu belirten Destici, “Türkiye’de on milyon işsiz varken, ben niye yüz bin Ermeni’yi besleyeyim” ifadelerini kullandı.