Bebeği için sevgilisini öldürmüştü... O bebek de hayatını kaybetti!

Bebeği için sevgilisini öldürmüştü... O bebek de hayatını kaybetti!

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 16.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi kampüs yolunda meydana geldi. Bir barda çalışan Aysel Eshme, sanayide esnaflık yapan eşi  38 yaşındaki M.E.'den 2 yıl önce boşanmasına rağmen birlikte yaşamaya devam etti. Eshme, 9 ay önce bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aysel Eshme, yaklaşık 2 ay önce ise M.E.'yi terk edip, evli ve 2 çocuk babası Ümit Göker ile ilişki yaşamaya başladı.
Eshme, geçtiğimiz Perşembe günü akşam, boşandığı eşinden olan 9 aylık Emir Ayaz'ı, birlikte yaşadığı sevgilisi Göker'e bırakarak çalıştığı bara gitti. Ümit Göker, gece saatlerinde bebeğin kanepeden düştüğünü öne  sürerek Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunan minik bebek burada tedavi altına alındı.

ÇORBA YAPARKEN DÜŞMÜŞ

Doktorların bebeğin durumdan şüphelenip hastane polisine bildirmesi üzerine Göker, gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Göker, burada verdiği ifadesinde, "Aysel işe gittiği için bebeğe ben baktım. Banyo yaptırdıktan sonra kanepenin üzerine yatırdım. Ben çorba yapmak için mutfağa girdim. Çıktığımda yere düşmüştü. Nasıl düştüğünü görmedim." dediği öğrenildi. Göker, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.