Behzat Ç. yeniden başlayacak mı?

Behzat Ç. yeniden başlayacak mı?

Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa konuk olan yazar Emrah Serbes, 'Behzat Ç.'nin yeni bölümlerinin senaryosunun hazır olduğunu ama korkak televizyon müdürleri yüzünden devam etmesinin zor olduğunu söyledi.

Suruç katliamının ardından yazarlığı 2 sene boyunca bıraktığını açıklayan yazar Emrah Serbes, dün gece Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Yazarlığı tepki olarak bıraktığını ama yazmayı bırakmadığını söyleyen Serbes, efsane dizi 'Behzat Ç.'nin yeni bölümlerinin senaryosunun hazır olduğunu vurguladı ve yeni Behzat Ç.'de nelerin yaşanacağını şöyle anlattı:

"Bu televizyon şartlarında, bu korkak televizyon müdürlerinin yüzünden 'Behzat Ç.' şu an devam edemez. 'Behzat Ç.'nin senaryosunu da yazdım. Yeni başlayacak 'Behzat Ç.'nin senaryosu da hazır. Çok net yani bu konular. Behzat Ç. işte bir yerde oturuyor, her zaman takıldığı bir yerde. Ve bir hesap geliyor ona, sürülmüş çünkü ya... Diyorlar ki şu kadar borcun var. O da okuyor falan, böyle kocaman bir defter geliyor. Artık mesleği de bırakmış. Sonra şöyle bir şey var: Bu 26-27 Aralık (17-24 Aralık'ı kast ediyor!) operasyonları, şu bu falan... Bütün cemaatçileri emniyetten kovuyorlar ve emniyette polis kalmıyor. Ondan sonra diyorlar ki emniyette polis kalmadı. Bunu da diyen bir kaymakam. Onu da asayiş şube müdürü yapmışlar, diyor ki emniyette polis kalmadı, bu işten anlayan polis kalmadı..."