Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Bekaret davasında nar suyu şaşkınlığı

İzmir'de 4 yıl önce yurttan kaçıp, birlikte olduğu C.Y.T. hakkında “bekaretimi bozdu" diyerek, şikayetçi olan N.U.'nun yatağa olay günü 'nar suyu' döktüğü ortaya çıktı.

Yayınlanma:

Buca Kız Yetiştirme Yurdu’ndan arkadaşı ile birlikte kaçan, olay tarihinde nüfus kayıtlarına göre 15 yaşında olan N.U., Boğaziçi Semti’nde uzun süre parkta yattı. Parkta otururken tanıştığı ve evine evlenme vaadiyle götürdüğü 32 yaşındaki C.Y.T.’nin kendisine tecavüz edip, bekaretini bozduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. C.Y.T., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Polis, tüm suç delillerini inceleme yapılması için aldı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan muayanede N.U.’nun bekaretinin bozulmadığı, hastane raporunda da, ruh sağlığının bozulduğu raporu verildi. C.Y.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Savcısı zanlı C.Y.T., hakkında Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 25 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı. Genç kız, mahkemedeki ifadesinde “Yurttan kız arkadaşımla birlikte kaçtım. Uzun süre birlikte parkta yattık. Arkadaşım ile tartıştık. Beni yalnız bırakıp gitti. Onu bulmak için dolaşıyordum. Parkta otururken, yanıma zanlı geldi. Kalacak yerimin olup olmadığını sordu. Beni evine götürdü. Sabah giderken de kapıyı üzerime kapatıyordu. Benimle evleneceğini ve ailesiyle tanıştıracağını söyledi. Bir kadınla da annesi diye telefonla görüştürdü. Birlikte bir şeyler içtik. Evlenecek diye ona inandım. Birlikte olduk. Kızlığımı bozduğunu söyleyip tartıştık. Kendisi ‘Ben senin kızlığını bozmadım.Sen nar suyunu yatağa’ döktün diye çıkıştı. Aldığı parka götürüp bıraktı. Ben de karakola gidip şikayetçi oldum. Sanıktan davacıyım, cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

OLAY TARİHİNDE GERÇEK YAŞI 19 ÇIKTI

Sanık ise suçlamaları kabul etmedi. Sanığın avukatı Adnan Özdemir, mağdurenin olay tarihinde yaşının 15 değil 19 olduğunu ve evden alınan çarşaftaki lekenin ne olduğunun tespit edilmesini istedi. Hastanede yapılan kontrolde N.U.’nun kemik yaşının olay tarihinde 19 olduğu, çarşaftaki lekenin de nar suyu olduğu belirtildi.

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
İzmir'de 4 yıl önce yurttan kaçıp, birlikte olduğu C.Y.T. hakkında “bekaretimi bozdu" diyerek, şikayetçi olan N.U.'nun yatağa olay günü 'nar suyu' döktüğü ortaya çıktı.

Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan son duruşmaya tarafların avukatları ile nüfus müdürlüğünün temsilcisi katıldı. Mahkeme heyeti, mağdurenin gelen rapora göre yaşının 19 olarak düzeltilmesine, sanık C.Y,T.’nın beraatine karar verip davayı bitirdi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler