Belediye Başkanı Erener Öğrencilere Misafir Oldu

Belediye Başkanı Erener Öğrencilere Misafir Oldu

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, il dışından gelerek ilçede okuyan öğrencilerin evine misafir oldu.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Belediye tarafından üniversite öğrencileri için başlatılan ‘İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim’ kampanyası kapsamında eşya yardımında bulunulan üniversiteli 3 öğrencinin evine konuk oldu.
Üniversiteli öğrencilerle ve aileleriyle sohbet etme imkanı bulan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, gençler ve aileleriyle ilçe hakkında fikir alış verişinde bulunarak, onların istek ve sıkıntılarını dinledi.
Belediye Başkanı Erener, sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman zor şartlarda öğrenimlerini sürdüren üniversiteli gençlerin yanında olacaklarını söyledi.
Belediyemizce üniversite öğrencileri için başlatılan ‘İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirelim’ kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi 120 öğrenciye eşya yardımında bulunduklarını belirten Erener, “İlçemizin ekonomisine ve markalaşmasına büyük ölçüde katkı sağlayacak olan üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması adına her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şuana kadar Görele halkından ihtiyaç fazlası halı, kilim, koltuk, kanepe, çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon, battaniye ve mutfak eşyaları gibi eşyaları toplayıp ihtiyaç sahibi 120 üniversite öğrencilerinin evlerinde kullanmak üzere dağıtımını sağladık. Bu öğrencilerimizi evladımız yerine koyuyor, eşya yardımından ziyade ev ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Belediye olarak her daim üniversite öğrencilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Üniversite öğrencilerinin aile fertlerinden olan Mahmut Şahin ise, Belediye Başkanı Tolga Erener’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Biz kendi memleketimizde görmediğimiz sıcaklığı burada gördük. Hakikatten Görele insanı çok sıcakkanlı ve çok yardım sever. Memlekete dönerken gözümüz arkada gitmeyeceğiz” diye konuştu.