BELEDİYE BAŞKANI FARUK KÖKSOY’DAN, SERHAT ARDAHAN SPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

BELEDİYE BAŞKANI FARUK KÖKSOY’DAN, SERHAT ARDAHAN SPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

BAL liginde başarılarını sürdüren Serhat Ardahan spor galibiyetine devam etti. Iğdır spor’u evinde konuk eden, Serhat Ardahan spor Maçı 2-1 alarak 3 puanın sahibi oldu.
Maç sonrası bir açıklama yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Serhat Ardahan Spora destek çağrısını yeniledi, tüm hemşerilerimizi Serhat Ardahan Spora destek olmaya davet ediyorum diyen, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kimsenin şüphesi olmasın el ele vererek desteğimizi sürdürdükçe, Serhat Ardahan sporun yükselişi devam edecektir. Belediye olarak her zaman kulübe destek olduklarının altını çizen Başkan Köksoy, “Futbol takımımızın Bal ligindeki başarısı ve mücadelesi devem ediyor, BAL Ligi’nde şampiyon olarak profesyonel lige çıkacağına inanıyorum. Yalnız futbolda değil, tüm branşlardaki sporcularımızı, yöneticilerimizi, ve teknik ekiplerimizi, başarılarından dolayı kutluyorum. İllerin gelişmesinde, kalkınmasında, tanıtımında, sanayi ve turizm ne kadar önemliyse spor da bir o kadar önemlidir, çünkü kalkınmada öncelikli hedef tanıtımdan geçer. Bunun en etkin yolu spor faaliyetleridir. Bugün bölgesel amatör Lig’de bir futbol takımımızın olması başarılı bir mücadele vermesi bu ile katacağı değerler yapılan reklamlardan daha etkindir. Bunun için biz spora ve sporcuya her zaman değer verdik vermeye de devam edeceğiz.” dedi.
Köksoy, “Kentimizin marka değerini arttıracak bu bir fırsatı ilk kez yakaladık iyi değerlendirmeliyiz, Spor en büyük tanıtım ve propaganda aracıdır. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. İş adamlarımıza, STK’ larına, esnafımıza, tüm hemşerilerimize Serhat Ardahan Spora destek olmaları çağrısında bulunuyorum, bu başarı bu gurur hepimizindir. Herkesin de üzerine düşeni yapmasını arzu ediyorum.” dedi.