BELEDİYE BAŞKANI KARABAĞ VATANDAŞLARA MÜJDE

BELEDİYE BAŞKANI KARABAĞ VATANDAŞLARA MÜJDE

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi Muhtarı Ali Aydın’ın düzenlediği “Dostluğa merhaba” toplantısına katıldı.
Dünya Barış Anıtı’nda düzenlenen etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu ile Alaattin Yüksel, İzbeton Genel Müdürü Hüseyin Sezer, Eshot Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer de katıldı.
Konuşmasında, Nafiz Gürman Mahallesi’nde her bölgeden yurttaşın yaşadığına dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Doğançay’a çıkışta su dolum tesisinin karşısındaki arsayı istimlak ettik. Projeleri hazır. Oraya nasipse bu sene bir cemevi yapacağız. Kubilay Caddesi üstünde bulunan arsamıza bir taziye evi-kültür merkezi projesi yapılıyor. Oraya da bu sene başlıyoruz" dedi.
Karabağ, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çarşamba pazarının çok katlı olmasını istedim. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne plan değişikliği için müracaat ettik. İzin gelmedi. Bu sene o pazarın üstünü kapatacağız. Alt yapısıyla, iç düzeniyle tertemiz kapalı bir pazar haline getireceğiz. Bundan birkaç gün önce Onur Açık Hava Kültür Merkezi’nde bir diş muayenehanesi açtık. Yakında Gümüşpala kompleksinin içine de bir diş muayenehanesi açacağız. Nafiz Gürman’a iki noktaya koyacağız. Bir tanesi aşağıda yapacağımız tesislerden birinde olacak. Diğeri İhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde olacak. Buralarda da diş tedavilerinizi ücretsiz yapacağız."