Belediye Başkanı'nın 16 yaşındaki oğlu kaza yaptı!

Belediye Başkanı'nın 16 yaşındaki oğlu kaza yaptı!

Zonguldak-İstanbul Karayolu'nda bugün meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Gülüç Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gökhan Demirtaş'ın oğlu 16 yaşındaki B.D. iddiaya göre babasına ait otomobili alıp arkadaşlarıyla gezintiye çıktı.

Ereğli'den Alaplı yönüne giden B.D. yönetimindeki 67 LT 123 plakalı lüks otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak kaldırıma çarptı ve takla attı. Metrelerce takla atan otomobilin sürücüsü B.D. ile aynı yaştaki arkadaşları Halil Emre Aydın, Ahmet Eziz Bilgin, Elif Erdoğan, Batuhan Karataş ve Yunus Emre Cerrah, araçtan fırlayarak savruldu. Yol kenarındaki yeşil alanda yan duran otomobil ise alev aldı. Otomobil, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Otomobilden yaklaşık 80 metre ileriye fırlayan Yunus Emre Cerrah, kaza yerinde öldü. Yaralanan 5 arkadaşı ise, sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yunus Emre Cerrah'ın babası, annesi ve babaannesi, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Yere çökerek gözyaşı döken baba, oğlunun yüzünü son kez görmek istediğini söyledi, ancak yakınları izin vermedi. Fenalaşan baba ve babaanne, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralı öğrencilerden sürücü B.D.'nin de durumunun ağır olduğu belirtilirken, kazayı duyan öğrencilerin yakınları ve arkadaşları hastaneye koştu. Kazayı gören bir görgü tanığı, otomobilin hızla viraja girdiğini, kaldırıma çarpıp havalandıktan sonra takla attığını söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.