Belediyespor sporcuları taekwondo şampiyonasında boy gösterecek

Belediyespor sporcuları taekwondo şampiyonasında boy gösterecek

10-14 şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan ve 43 ülkeden 1455 sporcunun katılım göstereceği Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’na Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde 5 sporcuyla katılım gösteren Belediyesporlu taekwondocular dereceye girmek için ter dökecek. Taekwondonun kalbinin atacağı şampiyonada kendi sıkletlerin de İnegöl ve Bursa’yı temsil edecek olan sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Sporcu kardeşlerimizin katıldıkları şampiyonadan en iyi dereceler ile döneceklerine ve İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır” dedi.

“BELEDİYESPORLU SPORCULARIMIZ ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYORLAR” 
Belediyesporlu taekwondocuların Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’na katılmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha da iyi görüyoruz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmak için uğraş vermeye çalıştığımızı buradan bir kez daha belirtmek isterim. Özellikle genç dimağların sporla meşguliyet kurmaları onların hem fiziksel gelişimleri hem de özgüven kazanmaları açısından önemli kazanım olduğunu düşünerek yolumuza devam ediyoruz. Belediyespor bünyesinde oluşturduğumuz farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcu kardeşlerimiz katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlar ile hem ilçemizi hem de ülkemizi başarı ile temsil ediyor ve önemli başarılara imza atıyorlar. Bu manada yeni bir başarıya imza atmak için Antalya’da bugün başlayacak olan Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’na katılacak Belediyesporlu taekwondoculara gönülden başarılar diliyorum” dedi

“LİSANSLI SPORCULARIMIZIN SAYISI ARTIYOR” 
2009 yılında kurulup bugüne kadar faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Belediyespor 10 farklı branşta İnegöllü gençlere hizmet etmektedir diyen Aktaş; “Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Taekwondo branşında lisanslı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor” dedi.

“İYİ BİR SPORCU AHLAKLI EFENDİ KALİTELİ VE DÜRÜST İNSANDIR” 
Tabi iyi bir sporcu aynı zamanda ahlaklı, efendi, kaliteli ve dürüst insan demektir diyen Aktaş, “Hayat düsturunu ve spor hayatını bu şekilde devam ettiren sporcu kardeşlerimiz için başarı tabi ki elzem olacaktır. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri noktasında elimizden gelen tüm özveri ve gayreti göstermekteyiz” şeklinde konuştu.

TAEKWONDO’DA ANTALYA’DA BOY GÖSTERECEĞİZ 
Antalya’da bugün başlayacak olan Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonasına Belediyespor adına 5 sporcumuz ile katılım gösteriyoruz diyen Aktaş; “Bugün başlayacak şampiyonaya 43 ülkeden 1455 sporcu katılım gösteriyor. Sporcularımız antrenörümüz Süleyman Dindar hocamızın önderliğinde kendi kilolarında başarılı olacaklarına yürekten inanıyorlar. Bu şampiyonada yıldızlarda 33 kg da Ömer Aksöyek ve 41 kg da Metehan Kızılarslan, gençlerde 45 kg da Kadir Yıldızhan ve 68 kg da Burak Eminkaya, büyüklerde ise 46 kg da Hilal Yıldızhan boy gösterecek” dedi.

Aktaş son olarak; “Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda farklı kilo ve kategorilerde yarışacak olan taekwondocu kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyor, katıldıkları şampiyonadan en iyi dereceler ile döneceklerine ve İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.