Benim Adım Gültepe dizisinin fragmanı izlenme rekoru kırdı

Benim Adım Gültepe dizisinin fragmanı izlenme rekoru kırdı

Mete Horozoğlu, Ayça Bingöl'ün başrollerini paylaştığı, Nejat İşler'in dış ses olarak yer alacağı dizinin ilk fragmanı sosyla medyada izlenme rekoru kırdı.

“Benim Adım Gültepe”nin büyük beğeni gören ve merak uyandıran ilk fragmanı, 24 saatlik bir süre içiresinde yaklaşık, kanald.com.tr’de 850 bin, Facebook’ta da 745 bin kez izlenerek rekor kırdı.



Yapımını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın yaptığı, senaryosunu da Vural Yaşaroğlu’nun kaleme aldığı “Benim Adım Gültepe”de hikaye, 1980’li yıllarda, İzmir’in Gültepe Semti’nde geçen. Öyle bir semt ki Gültepe, her sokağı ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşam mücadelesi, yürek burkan hayal kırıklıkları, umut arayışları, birbirleriyle çatışan aileler, yasak aşklar ve karşılıksız sevdalarla örülü.

İşte tüm bu hikaye ve daha fazlasına, o mahallede yaşayan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört yakın arkadaşın gözünden tanıklık edilecek. Gülümser (Ayça Bingöl) bu dört çocuktan Gülali’nin annesidir.

Kocası hapishaneye düşen Gülümser, her şeye rağmen ayakları üzerinde durmaya, oğluna sahip çıkmaya çalışmaktadır. Ancak semtin yakışıklı ve bıçkın minibüs şoförü Halil (İlker Kızmaz) ile yasak ve gizli bir aşk yaşamaktan da kaçamayacaktır. Halil de Gülümser’e aşıktır. Onunla bir hayat kurmak istemektedir. Eşref (Mete Horozoğlu) ise, mahallenin hem korkulan hem de saygı duyulan ağır abisidir