Bent Ahlat Ankara’da İş Dünyasının Başkanı Oldu

Bent Ahlat Ankara’da İş Dünyasının Başkanı Oldu

Ankaragücü Spor Kulübü başkanlarından Bent Ahlat, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Ankara İl Başkanlığı’na getirildi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Bayraktar yaptığı açıklamada, Konfederasyonun Ankara İl Başkanlığı’na kentin tanınmış isimlerinden Bent Ahlat’ın atandığını duyurdu. Bayraktar, "Ankara’da bir aydır devam eden teşkilat çalışmalarımız tamamlanmıştır. Ankara İl Başkanlığı’na aday olan değerli Ankaralı iş adamlarımıza teşekkür ederiz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin Yönetim Kurulu’na talimatıyla Ankara İl Başkanlığı’na iş adamı Bent Ahlat atanmıştır" dedi.
Anavatan Partisi iktidarı döneminde Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Ankara Sanayici İş Adamları Derneği Başkan Vekilliği, Ankara Ulus Sebze ve Meyve Hali Başkanlığı ve Ankaragücü Spor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulunan Bent Ahlat, ÖTE İnşaat Ltd. Şirketi’nin yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.